Gastenkamers

In de Uitspanning, waar eens de paarden werden gestald is in 1996 na een ingrijpende verbouwing een bed & breakfast gerealiseerd. Het is een sfeervolle, royale accommodatie voor 5 (7) personen met 2 comfortabele kamers, waarbij de authentieke elementen in de kamers zijn behouden.

Kamers:
U kunt overnachten in de Grachtenkamer of de Tuinkamer, bepaald door het uitzicht. De Grachtenkamer heeft 3 éénpersoonsbedden, een zithoek, t.v., waterkoker en theezakjes, privé doucheruimte met toilet op de overloop. De Tuinkamer heeft 2 éénpersoonsbedden, een (2-persoons-slaap) bank, een zithoek, t.v., waterkoker en theezakjes, privé doucheruimte en apart toilet en suite. De kamers hebben een eigen entree.


De grachtenkamer


De grachtenkamer


De tuinkamer


De tuinkamer

Tarieven:
De prijs voor 2 personen in De Uitspanning bedraagt 94 euro per nacht, inclusief ontbijt en excl toeristenbelasting.   Voor één persoon geldt een tarief van  67 euro, inclusief ontbijt en excl toeristenbelasting. Prijzen voor 3 of meer personen/kleine kinderen zijn op aanvraag.  Op verzoek stellen wij een uitgebreid lunchpakket samen. De kosten bedragen 5 euro p/p. Tegen een kleine vergoeding kunt u onze fietsen gebruiken. In onze kamers kunt u gebruik maken van gratis Wifi .

Aankomst:
Wij heten u van harte welkom in het nederlands, engels, duits en frans. Het is geen probleem uw koffers aan het eind van de middag in de hal of op de kamer te zetten, dan weet u ons in ieder geval al te vinden en kunt u lekker uit eten gaan bij een restaurantje in de buurt. Op loopafstand bevinden zich Eetcafe “De Dam” en Café Cafetaria De Poort, met ’s zomers een heerlijk terras.

Ontbijt:
Een royaal ontbijt wordt in de landelijke ontbijtruimte geserveerd en bij mooi weer buiten op het terras, waarbij u kunt genieten van een schitterend uitzicht over de tuin. De gastvrouw serveert het ontbijt tussen 8.00 – 9.30 uur.

Beddengoed en handdoeken: 
De kamers zijn uitgerust met beddengoed en voldoende badhanddoeken.

Roken:
De gasten wordt verzocht niet op de kamers te roken, maar buiten op het terras.