arrangement Alblasserwaard

3-Dubbel-Genieten in de Polder!

Meerdaags arrangement in de Alblasserwaard, 3 dagen pure (Alblasserwaardse) polder beleving. Voor 2 personen vanaf € 270,00, inclusief 2 overnachtingen met ontbijt, vissen bij Forelvisvijver Zederik, Wellness in de Polder-Spa.

arrangement Alblasserwaard

In de oer-hollandse polder de Alblasserwaard heeft de tijd misschien wel even stilgestaan! Waar je de koeien nog in de wei kunt horen loeien, waar boeren gezonde boter, kaas en eieren aanbieden en de polder vol prachtige knotwilgen staat, je kleine slootjes ziet en volop weidevogels kunt spotten. Nieuwpoort, het kleine vestingstadje aan de Lek, dat past in je hand, klein maar fijn! Natuurlijk vergeten we de molens van Kinderdijk niet en de historisch inpandige winkelstraat De Graanbuurt in Giessenburg, gelegen aan het schilderachtige veenriviertje de Giessen.

Op een prachtig plekje aan de Buitenhaven in Nieuwpoort, staat de Bed & Breakfast van familie den Braven. In de voormalige wagenschuur is een Bed & Breakfast gerealiseerd met 2 royale en gerieflijke gastenkamers. Na aankomst kunt u in alle rust Nieuwpoort verkennen aan de hand van een wandelgids met beschreven route en leuke achtergrondinformatie.

De volgende dag kunt u 4 uur gaan vissen in de mooie vijvers van Forelvisvijver De Zederik en genieten van de forellen en goudzalmen. Inclusief huur van de hengel en een bakje natuurlijk aas. De vangst mag u meenemen of inwisselen voor een gerookt exemplaar!

Het Wellness-arrangement in de Polder-Spa omvat 2,5 uur ontspannen in de sauna, inclusief een gezichtsbehandeling of lichaamsmassage naar keuze van 25 minuten. Koffie of thee en een lekkernij.

 Er is in de polder veel om van te genieten: Molenfietsroute naar Kinderdijk (fietshuur mogelijk), boerenlandwandelroute ‘Ooievaarspad’, boerkaasfietsroute, kanovaren op de Giessen, uniek landelijk winkelen in brocantestijl in de Graanbuurt (do,vrij,zat). Er zijn volop leuke restaurants in de buurt.

Arrangement is voor twee personen vanaf  € 270,00 is inclusief:

  • 2x overnachting in Bed & Breakfast De Uitspanning
  • 2x ontbijt in Bed & Breakfast De Uitspanning
  • Wandelroute aan de hand van informatieve wandelgids door Nieuwpoort
  • Fietsroute naar Kinderdijk en informatiebrochure met toeristische tips en bezienswaardigheden in de omgeving
  • Vis-arrangement bij Forelvisvijver Zederik
  • Wellness-arrangement in Polder-Spa

Het arrangement is te boeken tot 4 personen. Dit unieke arrangement is ook te splitsen, b.v. de mannen gaan vissen en de vrouwen naar de PolderSpa. Gezamenlijk wandelen en/of fietsen en winkelen.